Ellengaard Planteskole og Anlægsgartneri

Viborgvej 438, Læsten
8920 Randers NV

Tlf. +45 86451905
Fax. +45 86450845
Aktuelt
ÅBNINGSTIDER
HVERDAGE kl. 9-17:30. Weekend/helligdage kl. 9-16
Tilmeld nyhedsbrev
VI LEVERER OG PLANTER DINE PLANTER - OG DU KAN SELV UDVÆLGE DEM I PLANTESKOLEN:)
Anlægsgartner
I disse optagelser fra TV2 kan du følge en have udført af EllenGaard´s anlægsgartnere:

http://www.tv2oj.dk/havemennesker

Vi tilbyder alt indenfor haver, parker og grønne områder. Vi udfører alt fra let forårs klargøring af haven med lugning og beskæring til det tunge belægnings og jordarbejde. Ring til Christian på tlf. 86451905 og få et tilbud eller overslag.
Haveanlæg, fliselægning og beplantning
Som erfarne anlægsgartnere og brolæggere kan vi tilbyde alt fra det lettere vedligehold af haver til det helt tunge anlægsarbejde
Etablering af beplantning med større planter for det færdige resultat.
Vi udfører al form for anlægsarbejde: Sten-, klinke og fliselægning. Sætning af trapper og støttemure. 
Rydning og etablering af beplantning. Græsplæner og rullegræs, træfældning og stubfræsning, beskæring og meget, meget andet for private og erhverv. 

Vi har også et meget stort plantekendskab grundet mange års arbejde med planter både i produktion, af interesse og salg i planteskolen. Det er ensbetydende med vi kan navngive de planter du har, og sørge for at suppleringer til eksisterende beplantninger bliver samme sorter. 
I planteskolen kan man udsøge sig de planter man ønsker sig, få dem mærket op og i forbindelse med haveanlægget medbringer og planter anlægsgartnerne dem. Samtidig kan man samle inspiration i vores belægnings udstilling og udstillingsbede.

Vi kan træffes på tlf. 86451905 for aftale om haveanlæg eller ellengaard@mail.dk såfremt du ønsker uforpligtende pris eller snak om haveanlæg, hækklipning eller nye fliser m.v.

Med venlig hilsen
Christian Faurschou
Vedligehold og haveservice for private og erhverv.
Skattefradrag for almindelig havearbejde: Græsslåning, Klipning af hæk, Lugning ,Beskæring af buske og træer (fradraget omfatter ikke træfældning og fjernelse af væltede træer. Snerydning. Se mere på: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2537

Vi udfører alle elementer af vedligehold for private, bolig- og ejerforeninger samt virksomheder. 

Uanset om det er hvor du har behov for assistanc, eller på fast pasnings aftale. 

Græsklipning, klipning af hække, opsamling af affald, tømning af affaldsspande, lugning og ukrudts bekæmpelse samt sprøjtning mv.

Er haven groet dig over ørene kan vi også tilbyde at få det gjort overskueligt igen, eller skal huset sælges og trænger til en hurtig makeover kan vi eksempelvis aftale et maks. beløb der må bruges på opgaven, og så kan vi/eller i fællesskab lægge indsatsen hvor behovet er størst og effekten mest synlig.

Få en fast pasningsaftale på eksempelvis en parcelhus grund, 800 m2, klipning af græs 22-24 gange pr år, klipning af hæk to gange samt bortkørsel af affald, ukrudtsbekæmpelse på fliserarealer og i busketter ved sprøjtning samt lugning efter behov. Ring for besigtigelse, eller send billeder, adresse og beskrivelse af det ønskede på ellengaard@mail.dk så returnerer vi med tidspunkt for besigtigelse eller udforpligtende tilbud. 
Fra beløbet kan fratrækkes bolig-job fradraget for private da det er ren vedligehold af haven.

Ring gerne for uforpligtende tilbud på tlf. 86451905

Etablering af græsplæner, her med stennedlægningsfræser der planerer jorden og laver et fint såbed.
Græsplæner

Anlægsgartnerne etablerer græsplæner både som omlægning af eksisterende og som ny etablering - eller eftersåning i en etableret græsplæne.

Vi kan både tilbyde at så græsplænen, såvel som udlægge rullegræs.

I forbindelse med etablering af græs spreder vi en grundgødning så du opnår et hurtigt og sikkert resultat. 

Der er en bred vifte af maskiner til rådighed, både fræsere, stennedlægningsfræsere(billede), stenriver, motorsåmaskiner, vertikalskærere og rullegræs-skærer(til afskrælning af hele eller dele af en etableret græsplæne. Afhængig af arealet der skal etableres råder vi over alt fra hånd udstyr til traktorer på mere end 150 hk.

I forbindelse med etablering af græsplænen håndafrettes plænen inden såning. 

Er der meget mos i græsplænen kan vi vertikalskære, bekæmpe mos med forskellige andre midler samt efterså og grundgøde.

Ring for spørgsmål, pris med videre uforpligtende.

Etablering af nedsænket terrasse, belægninger samt sætning af pigsten.
Sten-, flise- og granitbelægning
Vi udfører en bred vifte af opgaver indenfor etablering og renovering af flise- og stenbelægninger samt belægninger i granit sten og materialer.

Har indkørslen sat sig i sporene kan vi optage og rette, såvel som vi kan udskifte bund i nødvendigt omfang. 

Støttemure, trapper og terrænreguleringer i øvrigt med støttemursblokke, natursten, kampesten, granit eller træ/egetræssveller eller lærketræs stammer udfører vi ligeledes.

Højbede og kanter om græsplænen - kort sagt alt indenfor belægninger, trapper og støttemure.
Flise- og belægnings udstilling
I planteskolen har vi etableret en udstilling med beton fliser- og beton sten til inspiration krydret med granit fliser, chaussesten, pigsten og brosten.

I åbningstiden kl. 9-17:30 på hverdage, samt kl. 9-16 i weekender og på helligdage kan denne udstilling besigtiges inde i planteskolen. Efter aftale med anlægsgartneren kan denne være til stede og give faglig rådgivning herom.
Nyetablering af kirkegårdsdige, Hammershøj Kirke
Kirken

Vi udfører en bred vifte af opgaver for kirkerne i det danske land, som eksempelvis kan nævnes
Etablering og renovering af kampesten diger, pigsten- og chausséstens belægning samt brostens arbejde. 

Etablering af græs, plantning, træfældning og beskæring såvel som stubfræsning.

Vi har også total renoveret kirkegårde med rydning af hække samt etablering af nye, flyttet og oprettet gravstene, sat brosten, renoveret diger, etableret nye grav områder og meget, meget andet.

Vedligehold af områder på og omkring kirkegården er også et af vore områder, bla. som ferie afløsning, grandækning mv.

etablering og vedligehold af læhegn
Professionel udtynding og pleje af læbælter, allé og øvrige beplantninger
Vi foretager med professionelle gartnere og skovfolk etablering og pleje af læbælter, alléer samt øvrige træer og beplantninger.
Undgå at læbæltet bliver ødelagt ved at de kraftigt voksende typer af planter udkonkurrerer de knapt så kraftige vækster. Vi kan tilbyde at udtynde, beskære og forme læbæltet. Opstamme og/eller fjerne amme træerne, give luft til den meget vigtige busk beplantning mv. Vi kan tilbyde at flise det afklippede materiale, lægge det i læbæltet til gavn for vildtet eller trække det ud hvor det kan skubbes sammen/samles med frontskovl eller knuses på stedet. Ring på 86451905 for yderligere information.


Gartnere i 4 generationer gennem 3 århundreder på EllenGaard. Planteskole & Anlægsgartneri siden 1980 og fremad - hele tiden! - Vi ligger mellem Randers og Viborg med kort køreafstand til Aarhus, Hobro og Bjerringbro.

Ellengaard Planteskole og Anlægsgartneri Viborgvej 438, Læsten
8920 Randers NV
Tlf. +45 86451905
Fax. +45 86450845