Ellengaard Planteskole og Anlægsgartneri

Viborgvej 438, Læsten
8920 Randers NV

Tlf. +45 86451905
Fax. +45 86450845
Aktuelt
ÅBNINGSTIDER
HVERDAGE kl. 9-17:30. Weekend/helligdage kl. 9-16
Tilmeld nyhedsbrev
Erfaren gartner søges
Ved EllenGaard er vi en virksomhed i fortsat udvikling, og hvor vi har vægt på at sammenholdet kollegaer imellem i det daglige har en høj prioritet, sammen med en god og fri tone medarbejdere og ledelse imellem. Vi kan derfor tilbyde en stilling hvor der er "højt til loftet", og hvor der er en stor grad af frihed under ansvar.
Vort havecenter har et meget bredt udvalg i alt fra de mindste stauder til træer på mere end 7 meters højde hvor faglighed sættes i højsædet, såvel som det gør i vor havedesign/rådgivnings del og anlægsgartneriet. Vort arbejdsområde i anlægsgartneri spænder meget bredt fra vedligehold over nyanlæg og renovering af belægninger, plantninger, græs, hegn, vandbassiner mv. Opgaverne er meget varierende, og som udgangspunkt gør man sine egne projekter færdig fra start til slut, evt. suppleret med kollegaer med særlige kompetencer indenfor netop den gren der skal udføres, eksempelvis naturstens diger som også er et af vore arbejdsområder.
Vi har en årlig sommerfest og julefrokost, derudover er der fast efter fyraften kl. 12:30 om fredagen for anlægsgartnere en stund med hygge og en øl/vand/kage i vort frokost rum, her støder kollegaerne fra planteskolen også til.
Vi har en bred vifte af maskiner der er dækkende for vore arbejdsområder fra det grønne til det grå. Vi arbejder i en kombination af en og to mands hold, hvor særligt en mands holdene har en del samarbejde på tværs afhængig af opgaverne der skal løses, hvorved man også her har en hel del med sine kollegaer at gøre.
Vi forventer af dig:
Vi har forventninger til at du har erfaring indenfor landbrugs/entreprenør/gartner/håndværker generelt som tømrer/murer mv. således du kan indgå i vort fællesskab - og er vant til at arbejde i det danske vejr.
Vi kan tilbyde løn efter kvalifikationer med pension efter gældende regler, et godt arbejdsmiljø og varieret hverdag. Alder og køn er underordnet, blot du har erfaring og gåpåmod samt lyst og vilje til at indgå i vort fællesskab og udføre vore arbejdsopgaver med fokus på høj grad af kvalitet og faglighed - og dertil et godt humør så vil du falde godt til her på EllenGaard.
Ellengaard Planteskole og Anlægsgartneri Viborgvej 438, Læsten
8920 Randers NV
Tlf. +45 86451905
Fax. +45 86450845