Haveanlæg

Fornyelse, ombygning eller etablering af et haveanlæg

Fornyelse, ombygning eller etablering af et haveanlæg

Vores havedesignere er specialiseret i dine udfordringer

Hvis I overvejer at ombygge, forny eller etablere dele eller hele jeres haveanlæg, kan det være en fordel at modtage besøg fra vores havedesigner. Der er en række fordele ved at få inspiration og masser af nye idéer til at finde den bedste løsning for jeres nye haveanlæg. Uanset om I står overfor en renovering, en omlægning eller en ny etablering af jeres haveanlæg, er der mange muligheder at tage i betragtning.

Fokus på haveanlæg tilpasset klimaudfordringer

Hos Ellengaard er vi engageret i at beskytte naturen og tackle klimaændringerne, også når det gælder dit haveanlæg. Det er vigtigt at tage hensyn til klimaudfordringerne, både nu og i fremtiden, når du planlægger dit haveanlæg.

Vi har stor viden om planter, der er egnede til vores varmere klima og kan imødekomme de udfordringer, der følger med den øgede mængde nedbør. Vi anbefaler, at du tænker langsigtet, når du investerer i omlægning af dit haveanlæg, og vælger løsninger, der kan modstå klimaforandringerne.

Få faglig rådgivning til valg af haveanlæg

Hos Ellengaard er vi altid klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og løsninger i forbindelse med klimaudfordringer. Udover rådgivning kan vores anlægsgartnere udføre forskellige former for regnvandsafledning på din ejendom. Vi har mange års erfaring med disse udfordringer og kan tilbyde en bred vifte af løsninger, lige fra faskiner til nedsivning, bassiner og bede, der kan aflede vandet fra din grund.

Vi kan også rådgive dig om de regler, der gælder for afledning af regnvand på egen grund, herunder LAR-løsninger (Lokal Afledning af Regnvand). Vores omfattende erfaring og ekspertise på området sikrer, at du får den bedste vejledning og sparring til at finde de rigtige løsninger, der kan aflede eventuelt overskydende vand på din grund.

Permeable belægninger til reduktion af oversvømmelsesrisiko og inspiration til haveanlæg fra vores havedesignere

Vi og vores anlægsgartnere har også erfaring med permeable belægninger, som tillader direkte afledning af regnvand gennem både belægningen og bundopbygningen. Dette er en effektiv løsning til terrasser og indkørsler, der kan hjælpe med at reducere oversvømmelsesrisikoen på din ejendom.

Hvis du ønsker hjælp til at planlægge dit haveanlæg, kan du få besøg af en af vores havedesignere, der kan give dig masser af inspiration og gode idéer. Vi kan også udarbejde tilbud eller overslag baseret på dine egne eller andres skitser og tegninger, og vi er altid glade for at give råd og vejledning, enten på planteskolen eller under et besøg på din ejendom.