Haveservice & rådgivning

Vi tilbyder alt fra klargøring af din have, græsslåning, hækklipning, træfældning og stubfræsning

Ellengaard - Haveservice til din rådighed

Få hjælp til din have og nyd dine weekender uden bekymringer.

Med vores haveservice kan du selv vælge, om du har brug for en enkelt besøg med hjælp til haven og dens omgivelser, eller om du ønsker en fast tilkalde- eller pasningsaftale efter dit behov og ønsker.

Vi kan tilbyde alt fra at besøge din have efter behov og på opkald, til at klargøre din have til foråret og efteråret. Vi tilbyder også fuld pakke, som inkluderer klipning af græs 20-25 gange om året, hækklipning én til to gange om året, bortskaffelse af affald, ukrudtsbekæmpelse på fliser og i buske, lugning samt sprøjtning efter dine ønsker.

Træfældning, beskæring og rodfræsning

Vi hjælper med alt fra valg af planter til beskæring og vedligeholdelse af beplantninger

Vores tjenester inkluderer træfældning og beskæring af buske og træer samt topkapring af træer – selv når de er tæt på bygninger. Vi kan også hjælpe med risikovurdering af farlige træer, opgravning af rødder og stubbe samt rodfræsning med vores kompakte rodknuser, som kan fjerne alt fra hække til bambus og meget store trærødder.

Hos Ellengaard stiller vi vores ekspertise og rådgivning til rådighed for dig, så du kan få den bedste løsning for træfældning og beskæring af beplantning. Derudover har vi også træfældnings- og topkapper forsikring, så du kan have ro i sindet, hvis uheldet er ude.