Jordbær og søde ærter

Pluk selv på areal svarende til mere end 18 fodboldbaner!!!

Sæsonen for jordbær og søde ærter starter op primo juni 2024.

Vi har 130.000 m2 jordbær marker med 107 kilometer jordbær rækker - og flere store ærtemarker

En udflugt for hele familien

Planteskolen er det ideelle sted at besøge for en tur, der kan nydes af alle generationer.

Tag hele familien med på en sjov og spændende udflugt til vores planteskole! Børnene vil være i deres rette element på vores legeplads, der omfatter gynger og en rutchebane, strategisk placeret på den bløde græsplæne ved den majestætiske flagstang. Skab skønne minder, mens børnene suser ned ad rutchebanen og svæver højt mod himlen på gyngerne.

For de sultne eventyrere er der velplacerede borde og bænkesæt til rådighed, hvor I kan nyde en hyggelig picnic med medbragt mad. Tag en pause og mærk den forfriskende luft, mens I indtager lækkerierne og nyder de omgivende grønne områder.

Vores imponerende udvalg af planter og sommerblomster danner rammen om en fascinerende udforskning i planteskolen. Lad jer fordybe i et hav af farver og dufte, mens I opdager de mange dekorationer og andre skatte, der venter på at blive udforsket.

Besøg Ellengaard Plantekole og skab en dag fuld af glæde, læring og natur. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en oplevelse, der appellerer til alle sanser og gør planteskolebesøget til en uforglemmelig begivenhed for hele familien.