Jordbær, ærter og nye kartofler

Pluk selv, eller afhent nyplukket og nyopgravet

Pluk selv ÆRTER pris pr 1/2 kilo kr. 19,95 - sidste dag mark er åben er 13. august

Jordbærsæsonen 2023 er slut - vi ses igen i 2024.
Vi har 130.000 m2 jordbær marker med 107 kilometer jordbær rækker - og flere store ærtemarker

I sæson 2024 kan igen købes plukkede ærter, jordbær og nye kartofler i drivhuset i planteskolen.

I sæsonen plukker vi jordbær og ærter fra morgenstunden og op ad formiddagen alle ugens dage. Efter plukningen transporterer vi dem til vores kølerum, hvor de holder sig helt friske. Det samme gælder for de nye kartofler, som vi tager op med en kartoffeloptager, der ikke beskadiger skindet, og dermed bevares friskheden optimalt.

Vi graver også kartofler hver dag – og skindet er fint og intakt som er de lige gravet op i haven:) 

I løbet af dagen henter vi løbende jordbær, ærter og kartofler fra kølerummet og placerer dem i køledisken i drivhuset i planteskolen, hvor man selv kan vælge bakker med jordbær og poser med kartofler.

Priserne kan ses i planteskolen. Det er muligt at afhente alt fra en enkelt bakke til større mængder uden forudbestilling, men hvis du vil være helt sikker ved store mængder, kan du med fordel kontakte os forinden.

En udflugt for hele familien

Planteskolen er det ideelle sted at besøge for en tur, der kan nydes af alle generationer.

Børnene vil elske legepladsen, der inkluderer gynger og en rutchebane, som ligger på græsplænen ved den store flagstang. Der er også borde og bænkesæt til rådighed, som man kan benytte til at spise medbragt mad. Udvalget af planter og sommerblomster er imponerende, og der er også dekorationer og meget andet at udforske i planteskolen. Besøg Planteskolen og oplev en sjov og spændende tur for hele familien.

Gårsdagens jordbær
- jordbær sæson 2023 er slut.

Daggamle lækkerier til fryseren.

De jordbær vi ikke sælger på dagen for plukningen, sælges som daggamle jordbær den efterfølgende dag. De står på køl om natten.

Disse er perfekt til saft, smoothies, syltetøj eller bagværk osv. – og ofte friskere end dem du kan købe i dagligvare handlen.

Send en forespørgsel via vores kontaktformular, og vi vil kontakte dig om morgenen ca. kl. 9:00 når vi har “jordbær fra igår”, og det bliver din tur til at få disse. Medbring en kasse eller andet du kan have jordbær bakkerne i under hjemtransporten.

Din bestilling er registreret når du har afsendt den, og du vil ikke modtage en ordrebekræftelse fra os. Du hører først fra os når der er jordbær til dig. 

Daggamle jordbær afhentes i kasser med 10 bakker a´cirka 500 gram.