Ledige stillinger

Vores jobmuligheder er åbne for dem, der har interesse i eller uddannelse og/eller erfaring inden for den grønne branche som skovbrug, landbrug, gartneri og anlæg.

Ledige stillinger ved EllenGaard til besættelse forår 2024

Vi søger efter kollegaer til alsidigt arbejde inden for anlægsgartnerbranchen.

Anlægsgartner / brolægger / struktør til ansættelse forår 2024

Vi tilbyder en stilling med hovedvægt på det grå arbejde.

Der udføres en bred vifte af opgaver ovenvejende for private kunder, hvor der udføres traditionelle og mere specielle opgaver med forskellige materialer som beton, tegl, keramiske klinker og granit. Dertil naturligt de forskellige elementer der hører herunder som etablering af trapper, støttemure, jordarbejder m.m.

Vi tilbyder en hverdag med godt humør og gode kollegaer, hvor der er mulighed for selv at planlægge og være medbestemmende på projekter. Der er ordnede forhold og frihed under ansvar. Vi sætter det sociale højt, og om fredagen mødes de der har tid og lyst til kl. 12:30 på gården, hvor der er mulighed for at få en snak med øvrige kollegaer samt få et stykke kage m.m. Dertil tændes grillen nogle gange over året en fredag, såvel som der er julefrokost m.m.

Ugentlige arbejdstider er mandag til torsdag kl. 7-16, og fredag kl. 7-12:30

Vi søger en person der har erfaring indenfor det grå område i en grad således man på egen hånd og/eller sammen med kollega kan udføre de almindelige opgaver indenfor branchen.

Vi er kvalitetsbevidste og sætter en ære i at der udføres et godt stykke arbejde hver gang, hvorfor vi også forventer at man kan leve op til dette. Dertil er en positiv holdning og høflig tone overfor kollegaer og kunder vigtigt.

Der er en bred maskinpark til rådighed. Pension. Løn efter kvalifikationer og mulighed for bil. Ansættelse snarest eller efter aftale – ansættelse fra forår 2024 også relevant. Der indkaldes løbende til samtale og stillinger er besat når rette match er fundet.

EllenGaard er udover anlægsgartneri også landbrug, planteskole/havecenter og frilandsgartneri. Vort CVR nummer har eksisteret siden november 1980. Har ovenstående vakt din interesse kontakt os da gerne for en samtale, eller for uddybende spørgsmål.

Kørekort:

B(Almindelig bil),

Ledige stillinger

Vi er altid interesseret i ansøgninger, opfordrede såvel som uopfordrede til vor planteskole/havecenter samt anlægsgartneri. 

Alle ansøgninger behandles diskret. 

Ansøgninger  stiles til:

Christian tlf. 86451905 eller mail: christian@ellengaard.dk 

Skriv lidt om dig selv og din erfaring og du vil høre fra os herpå.

Anlægsgartner forår 2024

Vi søger kollegaer til varierende arbejde indenfor anlægsgartner branchen. Stillingerne henvender sig til den med interesse/uddannelse og/eller erfaring indenfor den grønne branche generelt, dvs. skovbrug, landbrug, gartneri, anlæg mv.

Der er mulighed for at ens arbejdsområder overvejende bliver i de områder man ønsker eller har erfaring/interesse indenfor – herunderforstået det grønne eller grå område eller en kombination heraf.

Arbejdsopgaverne er varierende og veksler over året og kan være eksempelvis beplantning, beskæring, belægning, støttemure og trapper, renovering, nyanlæg eller omlægning af haver og grønne områder alt efter hvor man har sine interesser.

Der er en bred maskinpark til rådighed samt biler med det udstyr som opgaverne kræver.

Vi kan tilbyde en række gode kollegaer hvor godt humør, stabilitet og godt kammeratskab er i højsædet. 

Fredag eftermiddag mødes de der har tid og lyst til kage/kaffe o.lign.

Vore arbejdstider er mandag-torsdag kl. 7-16 og fredag 7-12:30, hvilket giver mulighed for at få lidt ekstra ud af weekenden ved at være tidligt hjemme. Mulighed for at tage ekstra timer i sæson til udbetaling eller afspadsering. 

Har du lyst at høre mere om stillingen og hvad vi kan tilbyde er du velkommen til at sende en mail på christian@ellengaard.dk Der indkaldes løbende til samtale og stillinger besættes løbende. Vi er dog klar til at vente på den/de rette. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kørekort:

B(Almindelig bil),

Der er 2 ledige stillinger