Ledige stillinger

Vores jobmuligheder er åbne for dem, der har interesse i eller uddannelse og/eller erfaring inden for den grønne branche som skovbrug, landbrug, gartneri og anlæg.

Anlægsgartner, grøn

Vi søger efter kollegaer til alsidigt arbejde inden for anlægsgartnerbranchen.

Grøn Anlægsgartner

Vi søger til opstart snarest eller efter aftale kollega til varierende arbejde indenfor anlægsgartner branchen.

Stillingerne henvender sig til den med interesse/uddannelse og/eller erfaring indenfor den grønne branche generelt, dvs. skovbrug, landbrug, gartneri, anlæg mv.

Arbejdsopgaverne er varierende og veksler over året og kan være eksempelvis beplantning, beskæring, ukrudts bekæmpelse, klipning af græs og hæk, renovering, nyanlæg eller omlægning af haver og grønne områder.

Der er en bred maskinpark til rådighed samt biler med det udstyr som opgaverne kræver.

Vi kan tilbyde en række gode kollegaer hvor godt humør, stabilitet og godt kammeratskab er i højsædet. 

Fredag eftermiddag mødes de der har tid og lyst til kage/kaffe o.lign.

Vore arbejdstider er mandag-torsdag kl. 7-16 og fredag 7-12:30, hvilket giver mulighed for at få lidt ekstra ud af weekenden ved at være tidligt hjemme.

Har du lyst at høre mere om stillingen og hvad vi kan tilbyde er du velkommen til at sende en mail på christian@ellengaard.dk 

Der indkaldes løbende til samtaler, med ansættelses snarest eller efter aftale.

Kørekort:

B(Almindelig bil),

Anlægsgartner, Brolægger eller erfaring indenfor belægning

Vi leder efter medarbejdere til at arbejde inden for anlægsgartneri og belægning, eller personer med erfaring i grå arbejde, til opstart snarest muligt eller efter aftale.

Dine hovedopgaver vil primært være grå arbejde i private haver, både nybygning og eksisterende. Dette inkluderer etablering af belægninger og opførelse af mure og trapper i forskellige materialer.

Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø med gode kollegaer og muligheden for selv at planlægge og være medbestemmende på projekter. Du vil have dine egne ansvarsområder med varierede arbejdsopgaver og mulighed for at arbejde selvstændigt. Vi har ordnede forhold og tilbyder frihed under ansvar med løn efter kvalifikationer og mulighed for at få adgang til en bil.

Vi lægger stor vægt på det sociale og tilbyder en arbejdsplads, hvor der er et godt humør og en god tone. Vi arbejder primært i Randers, Viborg, Hobro, Bjerringbro og Aarhus N og har en bred maskinpark med relevante maskiner. Vi er kvalitetsbevidste og sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde. Vi dækker bredt inden for branchen og udfører opgaver inden for både grønne og grå områder for private, erhvervskunder og offentlige kunder, herunder boligforeninger og kirker.

Vi vil gerne vente på de rette kandidater. Ring til os på 40151973 for at høre mere om stillingen eller send en ansøgning til christian@ellengaard.dk.

Krav: Kørekort B (almindelig bil)

Landbrugs maskin- / entreprenør- eller mekaniker til anlægsgartneri og landbrug

Vi søger kollega til at vedligholde og servicere vor maskinpark.

Arbejdet består bredt i at varetage vedlighold, reparationer og udbedringer af eksisterende materiel der omfatter alt fra mindre maskiner som pladevibratorer, fræsere, motorsave mv. til minilæssere, minigravere, traktorer og landbrugs redskaber, varebiler og trailere m.m.

Derudover vil man når det er aktuelt deltage i forefaldende arbejde i vort anlægsgartneri og landbrug efter sæson, vedligehold af bygninger og andet.

Det vil sige en meget alsidig stilling.

Vi gør meget ud af det sociale på arbejdspladsen og sætter det gode humør højt, og mødes hver morgen til fælles igangsætning. Fredage kl. 12:30 mødes man i hallen til afslutning på ugen med øl/vand/kage for de der har interesse/ønske herom.

For spørgsmål kontakt os gerne herom. 

Der indkaldes løbende til samtale og stillingen besættes ved rette match.

Kørekort:

B(Almindelig bil),

<h2 class="ng-scope" data-ng-if="details && details.JobPositionPosting.JobPositionInformation.NumberToFill lan