Professionel rådgivning

Få professionel rådgivning til etablering, omlægning eller fornyelse af din have

Med vores rådgivning i egen have kan du få inspiration og vejledning til både udtryk, beplantning og pasning af din have. Vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige løsning til etableringen af din drømmehave.

Vores havekonsulent lytter til dine ønsker og skræddersyer løsninger, der passer til dit temperament og behov. Vi tilbyder en times rådgivning i egen have til kun kr. 1598,- inklusiv op til 30 minutters kørsel. Hvis du ønsker yderligere timer med rådgivning, kan vi tilbyde dette til en pris af kr. 1298,-/timen for efterfølgende timer. 

Under vores rådgivning i din have, kan vi blandt andet drøfte eksisterende beplantning, give ny inspiration og rådgive om større eller mindre ændringer af belægning og beplantning. Vi kan også hjælpe med rådgivning om beskæring og andre praktiske haveopgaver. Med vores rådgivning i egen have får du et godt og anvendeligt redskab, der også kan give dig inspiration, også inden anlægsgartneren eventuelt dukker op.

Vi tilbyder også fremvisning af eksempelvis planter og belægninger i planteskolen uden beregning efter konsulentbesøget. På den måde kan du få det fulde udbytte af vores besøg og få mest muligt ud af vores ekspertise. Sammen kan vi også drøfte, hvordan du kan gøre din have nemmere at vedligeholde nu og i fremtiden.

Det er også muligt at få rådgivning i planteskolen i forbindelse med plantekøb, og dette er uden beregning.

Kontakt vores havekonsulent i dag og lad os hjælpe dig med at skabe din drømmehave.