Sand og bark

Skab det perfekte udtryk i din have med sand og bark fra Ellengaard

Hos Ellengaard kan du finde alt, hvad du behøver for at fuldende din nye have eller haveanlæg med det perfekte udtryk. Vores udvalg inkluderer forskellige typer barkflis, muldjord og sand, støbemix og grus samt mange andre materialer, som du kan læsse direkte på din trailer.

Vores materialer kan købes både i sække og i løsvægt, og du kan spare penge ved at købe dem i løsvægt. Planteskolen har en stor lagerplads, og deres gartnere er altid klar med gode råd og vejledning.

Levering

Ønsker du hjælp til levering, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Vi kan tilbyde levering i alt fra små mængder og op til 40 m3 ad gangen aftippet, udlagt med kran eller sat af i container. Vi tilbyder levering i Randers, Hobro, Bjerringbro og Viborg – og koster cirka kr. 2.500 inkl. moms.

Gratis trailerudlejning til at lette hjemtransporten

Vi har trailere fra standardstørrelse, som de fleste biler må trække og op til boogie-trailere med total vægt på 2 tons, der kan rumme op til ca. 4 m3 bark- eller træflis. Vi kan desuden tilbyde fladbundede maskintrailere, der er velegnet til transport af større mængder sten med totalvægte på op til 3500 kilo.