Hæksortiment og -priser – se mere på webshop – og i store størrelser med eller uden levering.

Oplev øjeblikkelig glæde i din have med vores store udvalg af almindelige hækplanter, som er klar til afhentning på vores lager – eller sendes direkte til dig i perioden fra uge 42 og frem til og med uge 20. Vil du være helt sikker på at få præcis de planter, du ønsker, i den rette størrelse og det rette antal, anbefaler vi, at du forudbestiller dem såfremt du ønsker at afhente på EllenGaard.

Vores barrods hæk-, læhegn- og skovplanter kan bestilles indtil onsdag morgen i sæsonen og kan afhentes allerede fredag eftermiddag eller lørdag morgen. For at sikre en behagelig og nem transport er planterne pakket i rene og tætte sække, som også kan stå i et passende tidsrum, afhængigt af årstiden. Spørg vores erfarne gartnere for yderligere oplysninger.

Alle priser er inklusive moms og gælder for afhentning på EllenGaard. Vi tilbyder også fragt mod tillæg, og vores dygtige anlægsgartnere står til rådighed for at hjælpe med klargøring og/eller plantning af hæk og lignende.

Vigtigt at bemærke: Ved alderen af planterne angiver hvert tal på hver side af den skrå streg et år. For eksempel er 1/1 en to år gammel plante, og 1/2 er en tre år gammel plante. Der er betydelig forskel i kraft, forgrening og vækst mellem de forskellige priser og størrelser på hæk og skovplanter afhængig af hvor gamle de er, så vi anbefaler at rådføre dig med vores gartnere for at få den bedste vejledning før bestilling.

Se kolonnen med stk.bdt. for at få oplysninger om, hvor mange planter der er i hvert bundt, og priserne er baseret på køb af hele bundter. Prisintervallerne varierer afhængigt af mængden: 1) mindre end 100 stk, 2) fra 100-299 stk, 3) 300-999 stk, og den sidste pris gælder ved køb af over 1000 stk af samme slags og størrelse.

Giv din have et løft og kontakt EllenGaard Planteskole & Anlægsgartneri på telefon 86451905 for at få rådgivning og bestille dine hækplanter i dag!

Bestil hækplanter til afhentning eller levering